Tipy na čtení


Dneska jsme po dlouhé době navštívily s K knihovnu, a tak máme o čtení před spaním postaráno. Nabízím vám stručný obsah děl, které jsme si půjčily. Ideální tipy na čtení pro děti (holčičky) před spaním.

Knižní tipy na čtení
Knižní tipy na čtení

Ariel – malá mořská víla, klasická pohádka, která stále i po tolika letech baví.

Barbie – v určitém věku mají všechny holčičky rády panenku Barbie, holky na ní začaly ujíždět teď. Hlavně Barbie mořská panna.

Encyklopedie pro předškoláky – vždy než si koupím novou knihu k albi tužce, půjčím si jí z knihovny, abych věděla, jestli bude holky vůbec bavit. Ve většině případů musím bohužel říct, že je knihy nebaví. Tato kniha je ovšem moc pěkně namluvená a má v sobě hodně zajímavých informací i pro mě.

Anna a Elsa – klasika u nás už několik let. Ledové království prostě baví ve všech podobách.

Vzdělaná – kniha podle skutečné události. Dívka vyrůstala v sektě u psychicky nemocného otce, poté se dostala do školy a popisuje své zážitky.

Porodní bábou navždy – druhý díl velice hezky zpracovaného románu o porodní bábě v USA kolem druhé světové války.

Další tipy na čtení najde zde.

#inspirace#knihovna#knihomolka#kniha#cteni#ctenipredspanim#book#books#ctenitemeni#relax#relaxtime#familytime#family#pohadky#pohadka#fairytail#cteniprodeti#budejce#jiznicechy#ariel#albi#albituzka#elsa#ledovekralovstvi#frozen#predskolaci#preschool#barbie#library#ctemedetem


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *