Montessori – Moje první cestovní sada


Montessori – Moje první cestovní sada, kreativní sada nejenom na cestování s dětmi. Vhodná na posílení jemné motoriky. Krásně barevná a funkční.

Úžasná hra, která je propracovaná od začátku do konce. Koupila jsem jí holkám jako záložní hračku na dovolenou a ani jsem netušila, jak mě dostane.

Celkem je v kufříku 7 aktivit.

– pexeso
– šněrování
– oblékání panenek
– barvy, tvary
– skládání obrázků a stonožka

Dceru nejvíce zaujalo pexeso, které je díky pár dílkům velmi jednoduché na hraní. Zvládnou jej i děti kolem 2-3 let. Ovšem pozor, nemyslete si, že dcera umí hrát klasické pexeso se všemi dílky. Začínáme vždy jen se 4 díly, otáčíme je tak, viděla obrázky a jen přiřazovala.

Předškoláci už by měli zvládnout hraní bez problémů po několika hrách.

Jako druhá nejlepší hra u nás zabodovalo oblékání panenek. 8 hlav, 8 triček a 8 kalhot. Postavičky jsou rozděleny na 4 dívky a 4 chlapce.

Montessori Moje první cestovní sada se může hrát na mnoho způsobů. Zapojit angličtinu, počítání, hru na schovávanou.

Vhodné od 2-3 let s dohledem a pomocí. Ideální pro předškoláky.

#interaktivni#inspirace#hrynadoma#hry#montessori#samostatnost#samostatnedite#puzzle#puzzletime#oblekani#clothes#barvy#colors#pocitani#anglictinaprodeti#englishlearning#deti#kids#familytime#family#dovolenasdetmi#cestovani#cestovanisdetmi#travel#hrynacesty#jiznicechy#budejce#predskolaci#skolahrou#jemnamotorika


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *